Η κίνηση ματ της Kim Kardashian που ξεδιαλύνει τα πράγματα γύρω από το χωρισμό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση ματ της Kim Kardashian που ξεδιαλύνει τα πράγματα γύρω από το χωρισμό της

Αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις δες απλά τις «αποδείξεις»

Εδώ και κάποιους μήνες (από την ληστεία της Kim Kardashian και έπειτα) ακούγεται πολύ έντονα πως εκείνη και ο Kanye West βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, μιας και μετά τις ατυχίες έχασε ο ένας την εμπιστοσύνη του στον άλλο.

Ουκ ολίγες φορές εμφανίστηκαν σε εκδηλώσεις χωριστά και σε άλλες τόσες ο rapper δεν ακολούθησε ποτέ τη σύζυγο και τα παιδιά του σε κάποια ταξίδια. Φυσικά όλα αυτά τα στοιχεία συνέβαλαν στο να βγει η φήμη πως το διάσημο ζευγάρι έχει πάρει απόφαση να χωρίσει.

Η πρώτη τους κοινή έξοδος μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έγινε πριν από δύο ημέρες, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλη την οικογένεια στον τελικό του Super Bowl. Έπειτα από αυτή την έξοδο το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες και να αποδείξει πως ο γάμος και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Η reality star κοινοποίησε στο site της μία φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση τους στη Vogue το 2014 που αποδεικνύει περίτρανα πως είναι ακόμη ερωτευμένοι και δεν πρόκειται να χωρίσουν ποτέ. Έτσι ναι, μας αρέσει να τους βλέπουμε!

rs 634x912 140324093559 634.kim kardashian kanye west vogue.ls.32414