Η είδηση που περιμέναμε καιρό!Καμία επανασύνδεση, η star έχει νέο σύντροφο και είναι φουλ ερωτευμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση που περιμέναμε καιρό!Καμία επανασύνδεση, η star έχει νέο σύντροφο και είναι φουλ ερωτευμένη

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις

Αν υπάρχει κάτι σε μία σχέση που δεν μπορεί να συγχωρήσει κανένα από τα δύο μέλη της, τότε αυτό είναι αναμφίβολα το κέρατο. Εντάξει, ίσως μερικές –γυναίκες μόνο- να το συγχωρούν, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και σε ξένα χωράφια δεν μπαίνουμε (ωστόσο αν μας διαβάζεις συχνά σίγουρα θα έχεις δει το εν λόγω κείμενο).

Κι ενώ λοιπόν, το διάσημο αυτό ζευγάρι είχε χωρίσει με επίσημη αιτία πως ο σύντροφος κεράτωσε, πριν από δύο μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες, πως το ζευγάρι σκέφτηκε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και να επανασυνδεθεί.

Δυστυχώς –για εκείνον- όμως αυτό δεν ισχύει, αφού καμία επανασύνδεση δεν συνέβη και η star έχει και νέο σύντροφο, όντας μάλιστα και πολύ ερωτευμένη Και δεν το λέμε εμείς αυτό αλλά οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε.

Ο λόγος για τη Lady Gaga, η οποία τελικά δεν τα βρήκε με τον Taylor Kinney, αλλά ζει τον έρωτα της με τον νέο σύντροφο της Christian Carino. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ-α-τετ λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του Super Bowl, ενώ εκείνος της εδωσε κι ένα τρυφερό φιλί όταν η Lady Gaga έβγαζε μία selfie με τους δυο τους.

lady gaga christian carino pda super bowl 01

Εμείς πάντως την προτιμάμε με τον Christian, πόσο μάλλον αν όντως η αιτία του χωρισμού με τον Taylor ήταν κέρατο.