Τόσος ήταν μόνο ο έρωτας τους; Το διάσημο ζευγάρι χώρισε έπειτα από 5 μήνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τόσος ήταν μόνο ο έρωτας τους; Το διάσημο ζευγάρι χώρισε έπειτα από 5 μήνες

Το τέλος μιας σχέσης!

Τελικά το 2017 έχει τα πάνω του, έχει και τα κάτω του. Έχει αυτούς που κάνουν μία καινούργια αρχή στη ζωή τους, έχει αυτούς που επανασυνδέονται, έχει κι αυτούς που περιμένουν παιδάκι, έχει όμως και αυτούς που πίστευες πως δύσκολα θα χωρίσουν να μην είναι πια μαζί.

Γενικά μετά το διαζύγιο των Brangelina όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή. Μπορεί την ίδια μέρα που μαθαίνουμε για κάποια celebrity πως αποφάσισε να παντρευτεί (ή οτιδήποτε άλλο τετοιο), να μαθαίνουμε και για κάποια που τελικά η σχέση της δεν ευοδώθηκε και να χωρίζει.

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η παρακάτω star και φίλη της οικογένειας Kardashian, η οποία έπειτα από 5 μήνες σχέσης με τον καλό της, με τον οποίο είχε γνωριστεί στο Dancing with the stars όπου και συμμετείχαν αποφάσισαν πως τελικά έπρεπε να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς.

Ο λόγος για την Amber Rose και τον –πρώην- σύντροφο της, Val Chmerkovskiy, οι οποίοι όπως μετέδωσε κι επίσημα η ιστοσελίδα Gossip Cop αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 5 μήνες που ήταν μαζί. Οι δυο τους φαινόντουσαν πάντα ιδιαίτερα ερωτευμένοι σε φωτογραφίσεςπου ανέβαζε κάθε τόσο η star, οπότε παραμένει άγνωστο το πως και το γιατί του χωρισμού.

Amber Rose Val Chmerkovskiy Split 300x297