Επιτέλους καλά νέα! Η ανιψιά της Britney Spears ξεπέρασε τον κίνδυνο και βγήκε από το νοσοκομείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους καλά νέα! Η ανιψιά της Britney Spears ξεπέρασε τον κίνδυνο και βγήκε από το νοσοκομείο

Η μητέρα της μιλά για πρώτη φορά

Αν υπάρχει μία είδηση που μας ανησύχησε και μας άγχωσε πολύ την εβδομάδα που διανύσαμε, αυτή ήταν αναμφίβολα το ατύχημα της 8χρονης ανιψιάς της Britney Spears, Maddie, η οποία επέβαινε σε ένα αμαξάκι του golf, όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα στη λίμνη.

Η μικρή Maddie έμεινε για αρκετή ώρα κάτω από το νερό εγκλωβισμένη και διακομίστηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Παίδων στη Νέα Ορλεάνη. Πριν από τρεις ημέρες οι τελευταίες εξελίξεις που είχαμε, ήταν πως είχε διαφύγει τον κίνδυνο αλλά παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση.

Εχθές η μητέρα της, Jamie Lynn Spears ανακοίνωσε μέσω μιας φωτογραφίας της στο Instagram, πως η κόρη της είναι πλέον καλά και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Στη φωτογραφία απεικονιζόταν το ελικόπτερο του νοσοκομείου, με τη Jamie Lynn να μιλά για πρώτη φορά γράφοντας στη λεζάντα:

«Χάρη στις καταπληκτικές πρώτες βοήθειες και τις ιατρικές ομάδες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παίδων της Νέας Ορλεάνης στο Los Angeles, βαδίζουμε προς το σπίτι με το κοριτσάκι μας, που συνεχίζει να αναρρώνει. Πάνω απ’ όλα όμως, είμαστε τόσο ευγνώμονες για τον καθένα από εσάς και την κάθε προσευχή και ευχή σας γιατί ξέρουμε ότι αυτό πραγματικά έκανε τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους σας. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι».