Η Dakota Johnson έχει μικρότερη αδερφή και δε φαντάζεσαι πόσο πανέμορφη είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Dakota Johnson έχει μικρότερη αδερφή και δε φαντάζεσαι πόσο πανέμορφη είναι

Και δεν μοιάζουν καθόλου

Το Fifty Shades Darker έκανε τη πρεμιέρα του στην Ελλάδα πριν από τρεις ημέρες και μέχρι στιγμής όσα ακούγονται για την ταινία είναι θετικά. Το promotion βέβαια και η επίσημη πρεμιέρα της στο εξωτερικό έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και η Dakota Johnson δεν προλαβαίνει να αλλάζει αεροπλάνα, προκειμένου να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις.

Μετά την πρεμιέρα στην Αγγλία, η 27χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Heathrow το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και επέστρεφε. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μόνη της, καθώς είχε παρέα την μικρότερη αδερφή της, Stella Banderas.

dakota johnson flies out of london with sister stella banderas 02

Η 20χρονη νεαρή είναι ετεροθαλής αδερφή της Dakota, καθώς είναι παιδί από τον τελευταίο γάμο της μαμάς της με τον Antonio Banderas. Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου άλλωστε. Όπως και να έχει η «Anastasia Steele» έκανε άψογα το καθήκον της σαν μεγάλη αδερφή, μιας και ήταν συνεχώς μαζί με την 20χρονη Stella.

dakota johnson flies out of london with sister stella banderas 04

Και παρά το γεγονός πως δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου είναι πραγματικά τόσο γλυκιά και όμορφη και με βεβαιότητα θα λέγαμε πως μοιάζει περισσότερο στον Antonio Banderas, παρά στη Melanie Griffith.