Η επανασύνδεση της χρονιάς! Το διάσημο ζευγάρι είναι ξανά και επίσημα μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επανασύνδεση της χρονιάς! Το διάσημο ζευγάρι είναι ξανά και επίσημα μαζί

Πως και πως το περιμέναμε..

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την ημέρα που μάθαμε πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να είναι και πάλι μαζί. Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, οι δυο τους χώρισαν το 2015 και από τότε ξέραμε πως δεν έχουν πια επαφές.

Λάθος μας όμως, γιατί στις Χρυσές Σφαίρες η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα δαχτυλίδι στο χέρι της –ξέροντας ποιος της το έχει δώσει- και σχεδόν μας μαρτύρησε πως εκείνη και ο πρώην σύντροφος της βρίσκονται ένα βήμα πριν την επανασύνδεση.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, αφού στο pre-party των BAFTA Awards που πραγματοποιήθηκε στο Kensington Palace το βράδυ του Σαββάτου απαθανατίστηκαν σε μία πολύ ζεστή και τρυφερλη αγκαλιά.

Ο λόγος για την Emma Stone και τον Andrew Garfield, οι οποίοι αποκάλυψαν με την κοινή τους εμφάνιση πως είναι ξανά και επίσημα μαζί. Μπορεί να μας ταλαιπώρησαν λίγο με το κρυφτούλι τους μιας και το κράτησαν αρκετό καιρό μυστικό, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Το διάσημο ζευγάρι επανασυνδέθηκε και είναι φουλ ερωτευμένο και χαρούμενο!

3D19F0AB00000578 4215618 image m 34 1486860993457
DPG Network