Η λυπηρή είδηση πίσω από το εξωτικό ταξίδι της Jennifer Aniston

Ερμιόνη Σαρρή
Η λυπηρή είδηση πίσω από το εξωτικό ταξίδι της Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston είχε πριν από μερικές ημέρες τα γενέθλιά της και αποφάσισε να σβήσει τα κεράκια της με λίγο πιο εξωτικό τρόπο. Ναι, κανένα πουλόβερ και καμία γούνα δεν υπήρχε στο πλάνο καθώς η εορτάζουσα, ο σύζυγός της και μερικοί καλοί τους φίλοι φορούσαν τα μαγιό τους, πατούσαν πάνω στην άμμο και φώναζαν το cheers με λίγο πιο... bronze επιδερμίδα. Μη μου πεις, πως δεν έβγαλες έναν αναστεναγμό.

Όπως διαβάσαμε όμως στο radaronline, η απόφαση αυτού του ταξιδιού στο Μεξικό δεν ήταν μόνο για λόγους εορτασμού αλλά και... σωτηρίας. Το ζευγάρι διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του, έφτασε στα πρόθυρα του χωρισμού, το ξανασκέφτηκε και μέσα στα πλαίσια της δεύτερης ευκαιρίας έκλεισαν τα αεροπορικά τους εισιτήρια. Θέλουν να «σώσουν» το γάμο τους και έτσι αποφάσισαν να πάνε κάπου χαλαρά μήπως και θυμηθούν τα παλιά.

jennifer aniston birthday bikini boobs butt mexico 01

Είναι κοντά στα δύο χρόνια παντρεμένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μάθει πως η σχέση τους «κρέμεται« από μία κλωστή. Όσο να είναι το ταξίδι αυτό μία δόση ανανέωσης θα τους την έδωσε.

Y.γ. H Jennifer Aniston πάντως έχει γίνει ξανά κορμάρα!