Τα παρελκόμενα του Met Gala

Τα παρελκόμενα του Met Gala

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Με την παύση του διεθνούς fashion event, άρχισαν να βγαίνουν όλα τα καυτά κουτσομπολιά στη φόρα που αφορούν στους διάσημους καλεσμένους του.

Εκτός από το γιουχάισμα της ζουμερής και πολυαγαπημένης Beyonce η οποία συνοδευόταν από το σύζυγό της Jay Z και το στιλίστα της, άλλη μία star όντεψε να πάθει εγκεφαλικό.

Ο λόγος, για τη Renee Zellweger η οποία έπεσε πάνω στον πρώην της Bradley Cooper. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο και αφού κοντοστάθηκαν για μερικά δευτερόλεπτα αμήχανοι, ακολούθησαν ο καθένας το δρόμο του μέσα στο μουσείο.

Το «material girl», Madonna, αφού φωτογραφήθηκε με την πετρόλ Stella McCartney τουαλέτα της,η οποία και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ξεφάντωσε στο after party του περιοδικού Vogue και της κολλητής της Stelle McCartney μαζί με τη Rihanna και το Marc Jacobs.

Ο Matthew Morrison εθεάθη να συνομιλεί με την εντυπωσιακή Gwyneth Paltrow, ενώ ο Jason Statham και ο Mickey Rourke βοηθούσαν την iconic Rosie Huntington-Whiteley να βρει το χαμένο της σκουλαρίκι από το πάτωμα.

Τέλος, το «The Standard hotel» αποτέλεσε για άλλη μια φορά πόλο έλξης των διασημοτήτων, καθώς ήταν η επιλογή των Salma Hayek, Kanye West και Alicia Keys.

Τελικά και οι celebrities αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα με τους απλούς θνητούς.