Η Bella Hadid «σπαέι τη σιωπή της» και μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Weeknd

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Bella Hadid «σπαέι τη σιωπή της» και μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Weeknd

«Η αγάπη πονάει»

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από τότε που η Bella Hadid και ο Weeknd έπαψαν να είναι ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν μάθαμε ούτε τον λόγο που τους οδήγησε στον χωρισμό, αλλά ούτε και το πως αισθάνθηκε ο καθένας για αυτή την κατάλληξη.

Κι ενώ στις αρχές πιστεύαμε πως είναι προσωρινό όλο αυτό -όλα τα ζευγάρια περνάνε από αυτή τη φάση, πόσο μάλλον όταν είναι και σε αυτη την ηλικία- λίγους μήνες αργότερα βλέπουμε τον Weeknd σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη Selena Gomez. Και ενώστην αρχή χαρήκαμε γιατί η Selena βρήκε επιτέλους κάποιον που να της αξίζει και να της συμπεριφέρεται όμορφα –ο Bieber βλέπεις την είχε σαν παιχνιδάκι του- σε μία δεύτερη σκέψη που κάναμε στεναχωρηθήκαμε και για τη Bella.

3D2B8D2000000578 4220550 Love hurts Bella Hadid got candid about her breakup with The We a 22 1487019927475

Το 20χρονο μοντέλο «έσπασε τη σιωπή του» και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή και τα συναισθήματά της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Teen Vogue, στο οποίο είναι και εξώφυλλο στο τεύχος Μαρτίου, η Bella ανέφερε χαρακτηριστικά πως η αγάπη πονάει, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις.

3D2B8D0E00000578 4220550 image a 64 1487010109274

«Ήταν ο πρώτος μου χωρισμός και ήταν τόσο...δημόσιος. Κάποιος που είναι έξω από αυτό μπορεί να σκέφτεται πως το χειρίστηκα πολύ σωστά, αλλά μένει πάντα στην καρδιά σου και πάντα θα το νιώθεις σαν βάρος. Θα είναι δύσκολα για λίγο...», ανέφερε στη συνέντευξη της αρχικά και συνέχισε:

«Θα τον αγαπώ και θα τον σέβομαι πάντα. Μερικές φορές θες να στεναχωρηθείς με κάτι ή να το χειριστείς διαφορετικά, αλλά στο τέλος της μέρας ποτέ δεν θες να κάψεις τη γέφυρα για την οποία πολέμησες σκληρά για να τη χτίσεις».

Ψέματα δεν θα πούμε, μας συγκίνησε! Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο να μιλάς κατά αυτόν τον τρόπο για κάποια πρώην σχέση σου. Αν και πληγώθηκε, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε πως συμπεριφέρθηκε πολύ όμορφα και ώριμα!