Η Kate Middleton φοβάται για τη ζωή των παιδιών της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Middleton φοβάται για τη ζωή των παιδιών της

Μετακομίζουν στο κέντρο του Λονδίνου

Μία απόφαση που σκεφτόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό πήρε το πριγκιπικό ζεύγος και αυτή είναι το να φύγει από το παλάτι όπου διαμένει με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και να μετακομίσει στο κεντρικό Λονδίνο και στο Kensington Palace.

Και μπορεί αυτή ιδέα να μην άρεσε πολύ στην Ελισάβετ, ωστόσο τη δέχτηκε χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα. Ο πρίγκιπας William όμως και η Kate Middleton φοβούνται για τη ζωη των παιδιών τους και γι’ αυτό έχουν δώσει εντολή να αυξηθεί η ασφάλεια τους ενόψει και της μετακόμισης τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge προσέλαβαν μία ομάδα κηπουρών για να φυτέψουν μία σειρά από κωνοφόρα δέντρα κατά μήκος του παλατιού, έτσι ώστε το σπίτι τους να προστατεύεται τόσο από τους θεατές, όσο και από τους παπαράτσι. Τα κωνοφόρα δέντρα μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι και τα 13 μέτρα και να δημιουργήσουν ένα τείχος στη δυτική πλευρά του ανακτόρου, όπου βρίσκεται η κατοικία του William και της Kate.

Η οικογένεια μετεγκαθίστανται στην πρωτεύουσα, έτσι ώστε ο πρίγκιπας George να μπορεί να ξεκινήσει το σχολείο το φθινόπωρο. Ο William, η Kate και τα παιδιά τους, πρίγκιπας George (3 ετών) και η 18 μηνών Charlotte, ζούσαν στο Anmer Hall στο Norfolk από το 2015, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσαν τη μετακίνησή τους σε ένα διαμέρισμα στο παλάτι του Kensington, γι’ αυτό κι ζήτησαν να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας τους.