Eva Longoria: Ο μυστηριώδης λόγος για τον οποίο πήρε πάρα πολλά κιλά

Γωγώ Φούντα
Eva Longoria: Ο μυστηριώδης λόγος για τον οποίο πήρε πάρα πολλά κιλά

Και ποιος να την αδικήσει

Mπορεί να είναι μία από τις πιο σέξι και καλλίγραμμες stars του Hollywood, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και εκείνη δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες που έχουν σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση της εμφάνισής της.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε σήμερα, η Λατίνα ηθοποιός, τον τελευταίο καιρό έχει κλειστεί σπίτι της έχοντας πάρει πάνω από 15 κιλά, και όλα αυτά επειδή φοβάται! Οι φίλοι και η οικογένειά της έχουν ανησυχήσει, μιας και θεωρούν ότι ξεσπάει στο φαγητό λόγω της κακής ψυχολογικής της κατάστασης μιας και το θεωρεί σαν διέξοδο.

sunire gettyimages 474274396jpg js215550162

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν, ότι η κακή της ψυχολογία έχει προέλθει από την πίεση που της ασκείται λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της Jose Baston, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες του Μεξικού. Κάτι που φυσικά καθιστά τον ίδιο αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του, την καλύτερη επιλογή για... απαγωγή, φαινόμενη σύνηθες στη συγκεκριμένη χώρα.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να φοβάσαι καθημερινά, αλλά υπάρχει πιθανότητα όλα αυτά να είναι απλώς... φήμες. Θα δείξει!