Ποια Kim Kardashian; Αυτός είναι ο πιο πολυτελής γάμος της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια Kim Kardashian; Αυτός είναι ο πιο πολυτελής γάμος της χρονιάς

Μαντεύεις ποια star παντρεύεται;

Η είδηση για τη σχέση της συγκεκριμένης star που έχει γίνει γνωστή η σχέση εδώ και αρκετούς μήνες το έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά, πως είναι η μόνη που μας χαροποίησε τόσο πολύ. Δεν είχε περάσει και λίγα με τον πρώην σύζυγο της, οπότε αναμφίβολα αυτή η σχέση και αυτή η κατάληξη της άξιζε και με το παραπάνω.

Πριν από πέντε περίπου μήνες η διάσημη κυρία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της έκανε δώρο ο καλός της και φυσικά όλοι έσπευσαν να πουν πως παντρεύεται –ενώ είχαν κυκλοφορήσει και φήμες για εγκυμοσύνη-.

Και μπορεί τότε η είδηση περί γάμου να μην ίσχυε, ωστόσο τώρα που έχει βγει πια και το διαζύγιο της είναι ελεύθερη και ο γάμος είναι προ των πυλών. Και αυτή τη φορά το εννοούμε, αφού η ίδια ανέφερε σε συνέντευξη της πως έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μία λίστα με όλα εκείνα που θέλει να έχει η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Ο λόγος για την Khloe Kardashian, η οποία το φθινόπωρο πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Tristan Thompson και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Μία πηγή μάλιστα κοντά στο ζευγάρι ανέφερε πως αυτός θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος γάμος, αφού προτίθενται και σκοπεύουν να ξοδέψουν γύρω στα 2 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να έχουν την τελετή των ονείρων τους.

https://www.instagram.com/p/