Η αντίδραση της Selena Gomez στην «απιστία» του Weeknd ήταν τελείως απρόσμενη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση της Selena Gomez στην «απιστία» του Weeknd ήταν τελείως απρόσμενη

Τελικά εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Εδώ και λίγο καιρό ένα είναι το ζευγάρι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας -και όχι μόνο το δικό μας- και αυτό δεν είναι άλλο από τη Selena Gomez και τον Weeknd. Και μπορεί χθες να μάθαμε πως στο πάρτι γενεθλίων του που διοργάνωσε ο τραγουδιστής ξενοκοίταξε λίγο παραπάνω, ωστόσο η αντίδραση της Selly δεν ήταν αυτή που φαντάζεσαι.

Αρχικά να σου αναφέρουμε πως η τραγουδίστρια δεν παρευρέθηκε στο πάρτι του, όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί ήταν στη Νέα Υόρκη και στην εβδομάδα μόδας. Ωστόσο φρόντισε να στείλει το δωράκι της στον καλό της, που όπως μάθαμε κόστισε γύρω στα 30,000 δολάρια.

Όσο για την «απιστία» του Weeknd καρφάκι δεν της κάηκε και φυσικά δεν το πίστεψε γιατί ξέρει πολύ καλά τον καλό της. Η αντίδραση της μάλιστα δεν ήταν αυτή που περίμενες, αφού σύμφωνα με αποκλειστικά δημοσιεύματα του Life and Style αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

selenabbay

«Το ζευγάρι έχει μιλήσει με έναν φίλο τους μεσίτη, ο οποίος ψάχνει για ακίνητα και τους στέλνει συνεχώς νέες καταχωρήσεις μέχρι να βρουν κάτι που τους αρέσει», ανέφερε μία πηγή κοντά στο ζευγάρι.