Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάζεται κάτω από άκρα μυστικότητα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάζεται κάτω από άκρα μυστικότητα;

Θα φάμε κουφέτα σύντομα άραγε ή είναι απλά φήμες;

Εδώ και δύο μήνες σχεδόν ένα είναι το ζευγάρι που μονοπωλεί συνεχώς το ενδιαφέρον μας (και όχι δεν αναφερόμαστε στη Jennifer Lopez με τον Drake, μιας και έχουν πια χωρίσει) , παρά το γεγονός πως ήταν πολύ οι καλοθελητές που προσπάθησαν να τους χωρίσουν.

Παρά τις προσπάθειες όμως εκείνοι φαίνεται πως έρχονται ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αυτό πραγματικά πολύ μας αρέσει. Και παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είναι μαζί, η αλήθεια είναι πως πολύ θα θέλαμε να τους δούμε αρραβωνιασμένους. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί βραχυπρόθεσμα, όσο και αν μερικοί προσπάθησαν να τους βγάλουν ήδη αρραβωνιασμένους.

Και μπορεί να μην υπάρχει τελικά αρραβώνας και να μην φάμε τα κουφέτα άμεσα, η Selena Gomez και o Weeknd είναι πάρα πολύ καλά μαζί και σε ιδιαίτερα καλό δρόμο θα λέγαμε, σε σημείο που παιρνούν έναν πρόωρο μήνα του μέλιτος. Μπορεί να μας στεναχωρεί λίγο το γεγονός ότι οι φήμες περί αρραβώνων δεν ευσταθούν, όμως πραγματικά πολύ θα θέλαμε να δούμε τη Selena Gomez αρραβωνιασμένη με τον Weeknd γιατί δεν έχει περάσει και λίγα με τις προηγούμενες σχέσεις της (ναι σε σένα αναφερόμαστε γκουχ, Justin Bieber γκουχ).

selena gomez snuggles up to the weeknd in italy2

Εάν πάντως περνάει από το μυαλό τους κάτι τέτοιο και απλά δεν μας το λένε ακόμη θα είναι σίγουρα η top είδηση της χρονιάς!