Η έκπληξη της ημέρας: Η Lana Del Ray κυκλοφόρησε απροειδοποίητα το νέο της τραγούδι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η  έκπληξη της ημέρας: Η Lana Del Ray κυκλοφόρησε απροειδοποίητα το νέο της τραγούδι

Lana, σε ευχαριστούμε γι’ αυτό

Σχεδόν ενάμιση χρόνο από το τελευταίο της άλμπουμ η Lana Del Ray μας φύλαγε την πιο ωραία έκπληξη για σήμερα, η οποία εντελώς απροειδοποίητα παρουσίασε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Love», το οποίο αγαπήσαμε ήδη.

1143757 C4 IJeRWIAEKM6z

Εδώ και αρκετές ημέρες στους δρόμους του Los Angeles υπήρχαν κρεμασμένες αφίσες που προμήνυαν την κυκλοφορία του νέου της single, ωστόσο κανείς δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα. Λίγες ημέρες αργότερα και έτσι εντελώς ξαφνικά η 31χρονη τραγουδίστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βιντεάκι, με το οποίο ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Είναι το πρώτο της τραγούδι έπειτα από 16 μήνες και το βίντεο κλιπ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα. «Έκανα τέσσερα άλμπουμ για μένα, αυτό είναι για τους θαυμαστές μου και αφορά την κατεύθυνση προς την οποία ελπίζω ότι όλοι προχωράμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στο Instagram της κοινοποίησε ακόμη δύο βιντεάκια στα οποία ακούγεται το καινούργιο της κομμάτι κι εκείνη τραγουδάει ακαπέλα.