«Δεν ήταν γραφτό»: Η καταρακωμένη Kylie Minogue μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Joshua

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Δεν ήταν γραφτό»: Η καταρακωμένη Kylie Minogue μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Joshua

Έχει αρχίσει να το ξεπερνάει

Πέρασαν κιόλας δύο εβδομάδες από τότε που η Kylie Minogue ανακοίνωσε πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της, Joshua Sasse αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο 29χρονος λέγεται (και υπάρχουν και αποδείξεις) πως απατούσε την καλή του και η πρώτη φορά μάλιστα ήταν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, όπου εθεάθηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ στο δρόμο με μελαχρινή παρουσία αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η 48χρονη τραγουδίστρια καταβεβλημένη από την ατυχία της αυτή μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό στη Sunday Herald Sun και ανέφερε μεταξύ άλλων πως δηλώνει ευγνώμων για την εμπειρία της αυτή και πως το αφήνει πίσω της. Συμπλήρωσε επίσης μεταξύ άλλων, πως παρά τον αποτυχημένο της αρραβώνα έχει υπάρξει πολύ τυχερή στον έρωτα και ας μην έχει βρει ακόμη τον κατάλληλο σύντροφο.

«Δεν ήμουν ποτέ ευτυχισμένη μέχρι τώρα, αλλά ίσως αυτό να είναι το πεπρωμένο μου. Ξέρω την αγάπη και μου αρέσει όταν είμαι ερωτευμένη και αγαπάω», ανέφερε η 48χρονη τραγουδίστρια. Όσον αφορά για το φιάσκο με τον Joshua και την ισπανίδα που του πήρε τα μυαλά δήλωσε πως δεν έχει ιδέα για το γεγονός αυτό, τα έχει αφήσει στο παρελθόν και ανυπομονεί να συνεχίσει τη ζωή της.

Εντάξξει μπορεί να της πήρε μισό μήνα, αλλά πήρε την πιο σωστή απόφαση.