Ξέχνα την Kim Kardashian: Μάντεψε ποια φωτογραφήθηκε σχεδόν γυμνή και γίνεται viral

Ξέχνα την Kim Kardashian: Μάντεψε ποια φωτογραφήθηκε σχεδόν γυμνή και γίνεται viral

Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο ή εμείς βλέπουμε λάθος;

Η Kim Kardashian είναι η γυναίκα που δε φοβήθηκε ποτέ να μας δείξει το κορμί της χωρίς να το καλύπτει απολύτως τίποτα. Ομολογουμένως, το γυμνό δε το στέρησε από τους θαυμαστές της και οι φωτογραφιες της έχουν σαρώσει το διαδίκτυο και όχι μόνο. Είναι η βασίλισσα του... nude! Ποια όμως φωτογραφήθηκε, πριν από λίγα 24ωρα, και οι φωτογραφίες της έχουν ήδη κάνει το διαδίκτυο να παραμιλάει;

Η Elsa Hosk δεν είναι ένα οποιοδήποτε μοντέλο. Είναι ένα αγγελάκι της Victoria’s Secret και φυσικά δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία μοντέλων. Η 28χρονη ξανθιά καλλονή έχει ένα από τα πιο sexy κορμιά στον χώρο του modelling και ΠΡΕΠΕΙ να δεις οπωσδήποτε τη νέα της φωτογράφιση.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη ξανθιά Σουηδέζα στην παραλία του St. Barts το απόγευμα του Σαββάτου να φωτογραφίζεται για μία νέα καμπάνια πιο sexy από ποτέ.

elsa hosk topless bikini beach st barts 003

Η Elsa φορούσε μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και από πάνω ένα μακρυμάνικο μαύρο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν, το οποίο είχε βραχεί και φαινόταν το στήθος της κάνοντας το σκηνικό της φωτογράφισης ιδιαίτερα sexy.

elsa hosk topless bikini beach st barts 004

Σε κάποιες λήψεις μάλιστα βλέπουμε την ξανθιά καλλονή τελείως γυμνή στο πάνω μέρος στην προσπάθεια της να ντυθεί προκαλώντας ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό. Τα λόγια όμως είναι περιττά όταν μπορείς να δεις τις φωτογραφίες.