Κι όμως συνέβη: Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό η star κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως συνέβη: Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό η star κυκλοφορεί με νέο σύντροφο

Πολύ χαλαρά πήρε τον χωρισμό

Με το συγκεκριμένο ζευγάρι του Hollywood όλα έμοιαζαν απίθανα και πιθανά ταυτόχρονα. Από το να παντρευτούν και να κάνουν παιδί, μέχρι το να χωρίσουν και μετά από λίγο να είναι σαν να μην έχουν γνωριστεί ποτέ.

Πριν από λίγες ημέρες θα διάβασες σίγουρα πως το ζευγάρι χώρισε –ξανά ναι- μόνο που αυτή τη φορά είναι πέρα για πέρα αληθινό και οριστικό και οι δύο stars έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την καινούργια τους ζωή, όντας ο ένας μακριά από τον άλλο.

Η star μάλιστα ούτε μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση εθεάθη να κυκλοφορεί με καινούργιο συνοδό και φυσικά χωρίς το δαχτυλίδι στα χέρια της. Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει (λίγα ζευγάρια υπάρχουν με αυτά τα χαρακτηριστικά) αναφερόμαστε στην Blac Chyna και στον Rob Kardashian, οι οποίοι μόλις δύο μήνες αού ήρθε στον κόσμο η κόρη τους χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα.

blac chyna rob kardashian breakup shopping new man 02

Η Blac μάλιστα απαθανατίστηκε σε κατάστημα επίπλων στο Λος Άντζελες, χωρίς τα παιδιά της και με νέο συνοδό. Τρυφερά τετ-α-τετ δεν είδαμε, αλλά ήταν κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια της εξόδου.

blac chyna rob kardashian breakup shopping new man 05

Τι να πεις; Άβυσσος η ψυχή της Blac. Το μήνυμα πάντως στον Rob έγινε ξεκάθαρο!