Έχει φουσκώσει υπερβολικά! Δες την Amal Clooney με στενό φόρεμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχει φουσκώσει υπερβολικά! Δες την Amal Clooney με στενό φόρεμα

Πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά

Τελικά είναι νόμος: κάθε γυναίκα όταν μείνει έγκυος αλλάζει τόσο συναισθηματικά, όσο και εξωτερικά. Είναι ένα τόσο όμορφο πράγμα αυτό που συμβαίνει που η ευτυχία είναι μονίμως ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σου.

Μπορεί να έχεις μία αρκετά μεγάλη κοιλίτσα που δεν μπορείς να διαχειριστείς και αν είναι και δίδυμα όπως της Amal, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Ωστόσο η σύζυγος του George Clooney κατάφερε ακόμη και με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να κάνει όλα τα φλας να στραφούν επάνω της.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών στα Cesar Awards στο Παρίσι και η Amal ήταν η επιτομή της κομψότητας και πιο εντυπωσιακή από κάθε άλη φορά. Τι κι αν περιμένει δίδυμα παιδάκια και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ, η 39χρονη δεν δίστασε να φορέσει ένα μακρύ στενό gown και να αφήσει τους πάντες άφωνους.

amal clooney pregnant twins paris fashion week george clooney 02

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του συζύγου της και φυσικά όλα τα φλας «πήραν φωτιά» με την εκθαμβωτική της εμφάνιση. Οφείλουμε να παραδεχτούμε πάντως και της το αναγνωρίζουμε πως παρά το γεγονός ότι περιμένει δίδυμα, εξακολουθεί να είναι κορμάρα.

amal clooney pregnant twins paris fashion week george clooney 05

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.