Η γυμνή αλήθεια της Irina Shayk: Δες τη φωτογραφία της στο Instagram με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γυμνή αλήθεια της Irina Shayk: Δες τη φωτογραφία της στο Instagram με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Αξίζει να τη δεις

Η Ιrina Shayk είναι έγκυος και αυτό είναι από μόνο του η πιο επική είδηση που έχει κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες. Και αν νόμιζες πως είναι αστείο, σε διαβεβαιώνουμε πως το supermodel περιμένει το πρώτο του παιδάκι και αυτό είναι 100% αληθινό.

Η 30χρονη καλλονή έκανε την πρώτη της εμφάνιση με την ελαφρώς φουσκωμένη της κολίτσα στις 30 Νοέμβρη στο catwalk της Victoria’s Secret. Πολλοί ήταν αυτοί που κατάλαβαν αμέσως πως η Ρωσίδα σύντροφος του Bradley Cooper είναι έγκυος, ωστόσο εκείνη μέχρι σήμερα το έκρυβε πολύ καλά.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη Disneyland με την αδερφή της και για μία ακόμη φορά στις φωτογραφίες της φρόντισε να μην αφήσει στιγμή εκτεθειμένη την κοιλίτσα της. Όλα αυτά όμως, μέχρι πριν από λίγες ώρες που η Irina κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία είναι ολόγυμνη και έχει μπροστά της έναν όμορφο σκυλάκο που κρύβει τόσο το γυμνό της σώμα, όσο και την κοιλιά της.

Ή τουλάχιστον τη μισή γιατί σε ένα σημείο φαίνεται ολοκάθαρα και αυτή αποτελεί αναμφίβολα την πρώτη της φωτογραφία με την κοιλίτσα φουσκωμένη.

https://www.instagram.com/p/