Ο Ανδρέας Γεωργίου στην πιο σέξι του φωτογραφία ever

Ο Ανδρέας Γεωργίου στην πιο σέξι του φωτογραφία ever

Απλά δες τον

Αν μας έβαζε κάποιος να ψηφίσουμε ανάμεσα σε άντρες celebrities ηθοποιούς και όχι μόνο ποιον θεωρούμε πιο όμορφο και πιο sexy δεν υπάρχει αμφιβολία πως μέσα σε αυτούς θα ήταν ήταν σίγουρα ο Ανδρέας Γεωργίου.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τους «31 δρόμους» -τότε με τη Σοφία Καρβέλα, τον θυμάσαι- και σήμερα τον απολαμβάνουμε κάθε βράδυ στο Μπρούσκο. Ίσως και να είναι αυτός βέβαια ο μόνος λόγος για τον οποίο το παρακολουθούμε.

Είναι βέβαια μαζί του και ο Αποστόλης Τότσικας, με τον οποίο επίσης έχουμε μία κάποια λατρεία, αλλά αυτή τη στιγμή θέλουμε να εστιάσουμε στον Ανδρέα Γεωργίου και μόνο. Έχει βλέπεις αυτό το κάτι το αρρενωπό που σε κάνει να σκέφτεσαι διάφορα και όταν ανεβαζει φωτογραφίες σαν και τη σημερινή, τότε υπάρχει «πρόβλημα».

Ο ηθοποιός κοινοποίησε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή που μόλις είχε ξυπνήσει και όπως καταλαβαίνεις ήταν σχεδόν αδύνατο να μην τη σχολιάσουμε.

Κοιταξέ τον καλά και είμαστε σχεδόν σίγουρες πως θα καταλάβεις πολύ καλά για τι πράγμα σου μιλάμε. Τα λεγόμενα μας τα δικαιολογούν και τα 12 χιλιάδες likes που έχει συγκεντρώσει άλλωστε.