Η παρανοϊκή συμπεριφορά της Katie Holmes και το οριστικό τέλος

Ερμιόνη Σαρρή
Η παρανοϊκή συμπεριφορά της Katie Holmes και το οριστικό τέλος

Ποιος κρύβεται πίσω από την κακή της ψυχολογική κατάσταση;

Πριν από μερικές ημέρες, σου είχαμε γράψει σχετικά με τους φόβους της Katie Holmes για τη μικρή Suri. Μπορεί η ίδια να έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια από τον Tom Cruise αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να φύγει από τη σκιά του. Η μικρή Suri θα τους ενώνει πάντα αλλά και εκείνη δε θα ησυχάσει ποτέ από το φόβο μήπως χάσει την κηδεμονία της κόρης της.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του radaronline, έχει γίνει παρανοϊκή σε σημείο που ο Jamie Foxx δεν αντέχει άλλο. Ο ίδιος αποφάσισε να απομακρυνθεί από το πλευρό της καθώς θεωρεί πως εκείνη έχει ξεπεράσει τα όρια σχετικά με την Σαηεντολογία και εκείνος δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Σαν άντρας θέλει να τη στηρίξει αλλά πλέον έχει χάσει τις δυνάμεις και το κουράγιο του. Πιστεύει πως δεν είναι το στήριγμά της και ο χωρισμός είναι η μοναδική λύση.

Katie Holmes Suri Cruise Lakers Game January 2017 1

Η Katie Holmes κοιτάζει συνεχώς έξω από το παράθυρο μήπως και συμβαίνει κάτι περίεργο απέξω και όταν δεν είναι μαζί της η Suri, λειτουργεί για αυτήν ως… ντετέκτιβ. Δεν αφήνει καμία κίνηση της κόρης της χωρίς να παρακολουθείται καθώς φοβάται υπερβολικά για εκείνην.