Επανασύνδεση alert; Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό η τραγουδίστρια βγαίνει και πάλι με τον «πρώην» της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επανασύνδεση alert; Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό η τραγουδίστρια βγαίνει και πάλι με τον «πρώην» της

Η ζωή είναι κύκλος τελικά

Στο Hollywood τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Ακόμα και δύο μέρες να μετράς χωρισμένος θα βρεις τρόπο και λύση να το ξεπεράσεις και γιατί όχι να μη βρεις και έναν νέο σύντροφο σε χρόνο dt;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει περιπτώσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με ζευγάρια να χωρίζουν και λίγες ημέρες μετά είτε να έχουν βρει νέο σύντροφο, είτε να τα έχουν βρει ξανά με τους πρώην τους.

Όπως καταλαβαίνεις η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα, αφού λίγες μόνο ημέρες μετά τον χωρισμό και αφού μας κατέστησε σαφές πως με τον πρώην σου μπορείς να κρατήσεις φιλικές σχέσεις, άρχισε να βγαίνει ξανά με τον πρώην-πρώην σύντροφο της, για τον οποίο έκανε και μία αποκάλυψη.

Η Katy Perry μπορεί να χώρισε με τον Orlando Bloom, ωστόσο νέες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ξανά επαφές με τον πρώην της, John Mayer. Μάλιστα η 32χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξη της πρόσφατα ανέφερε πως ο John ήταν ο καλύτερος σύντροφος που είχε ποτέ (και καταλαβαίνεις τι εννοεί).

katy perry john mayer grateful dead concert ftr

Λες να έχουμε επανασύνδεση;