Άμα είσαι η Jennifer Lopez κάνεις τόσο βαρύγδουπες δηλώσεις και ας πονάνε (αρκετά) μερικούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άμα είσαι η Jennifer Lopez κάνεις τόσο βαρύγδουπες δηλώσεις και ας πονάνε (αρκετά) μερικούς

Για να πέφτουν τα στοιχήματα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικούς μήνες η είδηση πως η Jennifer Lopez τα έφτιαξε με το πιο sexy αγόρι της showbiz (τον Drake ντε), το οποίο προηγουμένως είχε παρατήσει στα κρύα του λουτρού η –κατά τα άλλα συμπαθητική- Rihanna.

Φυσικά και ήταν από αυτά τα ζευγάρια που δεν χορταίναμε να βλέπουμε και σε κάθε φωτογραφία που απαθανατίζονταν ή ανέβαζαν οι ίδιοι ο έρωτας τους φαινόταν από χιλιόμετρα μακριά. Βέβαια υπήρχαν και πολλοί καλοθελητές που έσπευσαν να πουν πως δεν πρόκειται για σχέση και πως απλά λόγω συνεργασίας έτυχε να έρθουν πιο κοντά.

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν και οι δύο τραγουδιστές ξαφνικά σταμάτησαν τις κοινές εμφανίσεις και τις φωτογραφίες, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν πως το ειδύλλιο τους έπαψε να ισχύει.

Και κάπου εδώ η Jennifer Lopez μας αποκάλυψε επιτέλους όλη την αλήθεια σχετικά με τη σχέση με τον Drake. Η Λατίνα τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Daily Show με τον Trevor Noah, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της έκανε την κομβική ερώτηση με τη JLo να απαντά, πως δεν έχει σχέση με τον Drake.

Ο παρουσιαστής αναφώνησε χαρούμενος, μιας και η τραγουδίστρια είναι ελεύθερη, και αυτό της έκοψε δυστυχώς τη φόρα, καθώς φάνηκε πως ήταν πια έτοιμη να πει πολλά περισσότερα σχετικά με αυτό και τώρα δεν θα τα μάθουμε ποτέ.

Με την αντίδραση της πάντως εμείς καταλάβαμε πως ήταν μαζί για κάποιο χρονικό διάστημα και χώρισαν.