Πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε μαζί, το ζευγάρι χώρισε! Η καλλονή star είναι και πάλι ελεύθερη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε μαζί, το ζευγάρι χώρισε! Η καλλονή star είναι και πάλι ελεύθερη

Ελεύθερη και... πολύ ωραία!

Η σχέση τους δεν κράτησε τελικά. Οι δύο πιο hot και όμορφοι άνθρωποι του πλανήτη είναι και πάλι single. Μόλις ένας μήνας έχει περάσει από το Super Bowl, όπου και απαθανατίστηκαν οι δύο celebrities και πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε μαζί έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Ο λόγος για την Adriana Lima τον star του NFL, Julian Edelman, οι οποίοι σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο λόγος που το διάσημο ζευγάρι χώρισε είχε να κάνει με τις χρονικές περιόδους τις οποίες βρισκόντουσαν. Σύμφωνα με πηγές του E! News, παρά το γεγονός πως το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του ο χρόνος τον οποίο είχαν στη διάθεση τους για να συναντιούνται δεν ήταν ποτέ αρκετός.

3695FCBA00000578 0 image m 47 1469479353515
urn feed wenn com newsfeedarticle 1 15380 16 636x978

Και πραγματικά απορούμε πως ακριβώς συνέβη αυτό, όταν η Adriana Lima τον προηγούμενο μήνα ήταν στο Houston του Texas, υποστηρίζοντας τον σύντροφο της, καθ’ όλη τη διάρκεια του Super Bowl με αντίπαλο τους Atlanta Falcons. Πριν από μερικές εβδομάδες ήταν full in love και τώρα είναι χώρια. Για την ιστορία, πιστεύουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2016 και ας μην έκανε ποτέ κάποια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ή κάποια κοινή φωτογραφία στα social media.

091416edelman