Μετά από 5 χρόνια σχέσης το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά από 5 χρόνια σχέσης το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί

Θα είναι ένας «μαγικός» γάμος

Τι και αν διανύουμε ακόμα τους πρώτους μήνες του 2017, όσον αφορά το Hollywood και τις ζωές των celebrities τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, αφού ως επί το πλείστον οι περισσότερες ειδήσεις που μαθαίνουμε έχουν σχέση με αρραβώνες και γάμους.

Κάπως έτσι, λοιπόν, σήμερα μάθαμε για ένα ακόμη ζευγάρι, το οποίο σε λίγο χρονικό διάστημα πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Και κάτι μας λέει πως αυτός ο γάμος θα είναι απίστευτα μαγικός, μεταφορικά και κυριολεκτικά και αυτό γιατί πρόκειται για τον πρωταγωνιστή του Harry Potter.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Star, ο Daniel Radcliffe έκανε πρόταση γάμου στην –εδώ και 5 χρόνια σύντροφο του- Erin Darke. Ομολογούμε πως η είδηση αυτή μας χαροποίησε ιδιαιτέρως μιας και δεν γνωρίζαμε πως ο ηθοποιός έχει σχέση αρκετών χρόνων.

daniel radcliffe erin darke 2

Και μπορεί οι εκπρόσωποι του Daniel να διαψεύδουν την είδηση, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που τους έχουν δει μαζί έξω να κοιτάζουν για βέρες. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως ο «Harry» σύντομα θα είναι ένας παντρεμένος γλυκός «μάγος».

«Γουινγκάρντιουμ Λεβιόσα» λοιπόν – που ψιθυρίσαμε τόσες φορές- και αναμένουμε με αγωνία τον γάμο του αγαπημένου μας μάγου.