Λιώσε ελεύθερα: Ένα χρόνο μετά τη γέννα η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λιώσε ελεύθερα: Ένα χρόνο μετά τη γέννα η γνωστή ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Είναι γλυκύτατος...

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Τον Απρίλιο του 2016 η star μας ξεγέλασε όλους και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, διαψεύδοντας όλους αυτούς που τότε την ήθελαν να είναι έγκυος σε κοριτσάκι.

Το επόμενο διάστημα μετά τη γέννα η ηθοποιός εξαφανίστηκε από το προσκήνιο, αφού όπως είχε και εκείνη δηλώσει κάποια στιγμή ήθελε να αφιερωθεί στο μεγάλωμα του μωρού της και στην οικογένεια της. Είδαμε την ηθοποιό στην πρώτη της εμφάνιση αρκετούς μήνες μετά την γέννηση του γιου της -το καλοκαίρι περίπου- ενώ έκτοτε οι εμφανίσεις της έγιναν πιο σπάνιες.

Πριν από λίγες ημέρες στην Παγκόσμια ημέρα για τη γιορτή της γυναίκας, παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση, στην οποία εκφώνησε ένα λόγο και παρά το γεγονός πως έιχαμε αρκετό καιρό να τη δούμε, ήταν σα να μη πέρασε μια μέρα. Ο λόγος για την Anne Hathaway, που σχεδόν ένα χρόνο μετα την εγκυμοσύνη της έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε και είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

anne hathaway esquire magazine mexico october 2015 issue 1

Η γλυκιά ηθοποιός στις ελάχιστες εξόδους που έκανε μέχρι σήμερα δεν μας έδειξε ποτέ τον γιο της, ενώ και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε πάντα μόνη της. Την επομένη ημέρα μετά την εκδήλωση που έδωσε το παρών, η star μας έδειξε για πρώτη φορά τον ενός έτους γιο της ποστάροντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο Jonathan Rosebanks Shulman παρακολουθεί τη μαμά στη χθεσινή εκδήλωση», έγραψε η Anne Hathaway στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ο μικρός καθόταν με προσήλωση και παρακολουθούσε τη μαμά του να μιλά. Είναι πραγματικά γλυκύτατος και μπορεί να μην τον είδαμε πολύ καλά, αλλά είμαστε σχεδόν σίγουρες πως μοιάζει στη μαμά του.

https://www.instagram.com/p/