Σταματάει απο την τηλεόραση ο Γιάννης Μπέζος. Είδηση που μας αιφνιδιάζει όλους. Τι τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση;

Σταματάει απο την τηλεόραση ο Γιάννης Μπέζος. Είδηση που μας αιφνιδιάζει όλους. Τι τον οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση;

Είναι οριστικό. Ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση μετά το τέλος του σίριαλ που ετοιμάζει την επόμενη σεζόν. 

Είναι ένας από του πιο καταξιωμένους και αγαπητούς ηθοποιούς τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, μετά από πολλές επιτυχημένες σειρές οι οποίες παίζονται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, αποφάσισε να αποσυρθεί και η είδηση αυτή ξάφνιασε όλους μας γιατί ο Γιάννης Μπέζος ανήκει ακόμη σε μια γενιά ηθοποιών που έχει να δώσει πολλά. Ο λόγος αυτής της απόφασης η κούραση αλλά και η έλλειψη χρημάτων να γίνουν σωστές και ποιοτικές δουλειές.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός ανακοίνωσε απόλυτα συνειδητοποιημένος την απόφαση του σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων πριν λίγες ημέρες αλλά και σε συνέντευξή του σε περιοδικό: «Την επόμενη σεζόν θα κάνω την τελευταία μου σειρά στην τηλεόραση, και θα αποσυρθώ. Δεν εννοώ ότι θα πάω σε μοναστήρι. Ίσως να κάνω μικρότερα τηλεοπτικά πράγματα, αν μου τύχουν».

Σχολιάζοντας, μάλιστα το «Εκείνες κι εγώ», το οποίο παίζει πολλοστή φορά σε επανάληψη και μάλιστα στη θέση της Ευγενίας Μανωλίδου που σημείωσε πολύ χαμηλά νούμερα, ο ταλαντούχος ηθοποιός λέει: «προφανώς δουλεύει ακόμα ο απόηχος της επιτυχίας της. Οι επαναλήψεις είναι για να βουλώνουν τρύπες. Δεν θα κάνω κριτική στην κυρία Μανωλίδου, αλλά θεωρώ ότι δεν ήταν σωστή η ώρα της εκπομπής της και ήταν λάθος τακτική γιατί δεν είχε κανένα νόημα αυτή η εκπομπή». Του χρόνου ο Γιάννης Μπέζος θα πρωταγωνιστήσει σε κωμική σειρά του μεγάλου καναλιού και τα γυρίσματα ξεκινούν αυτές τις ημέρες. Σε προσπάθεια που έκανε το κανάλι να κλείσει από τώρα για δύο έτη την σειρά δεν έφεραν αποτελέσματα. Όσο και αν ακούγεται εγωιστικό, θεωρούν δεδομένη την επιτυχία και προσπαθούν να πείσουν τον ηθοποιό για ενδεχόμενο και δεύτερου κύκλου επεισοδίων για την σεζόν 2012-2013.

Ανήκει στην κατηγορία των κωμικών ηθοποιών που σίγουρα θα αφήσουν μεγάλο κενό στα τηλεοπτικά δρώμενα και θα αφοσιωθεί μόνο στο θέατρο. Ο Δόγγανος, Ο Γιάννης από τους Απαράδεκτους, ο αυστηρός δικηγόρος του «Άκρως Οικογενειακόν», ο γιατρός του «Ήρθε και έδεσε» και ο ταβερνιάρης του «Ευτυχισμένοι Μαζί» είναι προίκα για όλους μας σίγουρα για τα επόμενα χρόνια. Και δεν είναι μόνο αυτά. Αυτοτελή επεισόδια σε σειρές, «Βίον Ανθόσπαρτον» και πολλά άλλα από τον αγαπημένο ηθοποιό που τα μηχανάκια της AGB εκτοξεύονται όταν πρωταγωνιστεί.