Το διαζύγιο είναι οριστικό! Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφορεί πια χωρίς το δαχτυλίδι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διαζύγιο είναι οριστικό! Η γνωστή ηθοποιός κυκλοφορεί πια χωρίς το δαχτυλίδι της

Οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμμου βίου. Φαίνεται τελικά πως το γεγονός ότι ο σύζυγος της την απάτησε με τη νταντά των παιδιών τους δεν ήταν εφικτό να ξεπεραστεί και να κάνουν μία νέα αρχή.

Τον χρόνο που μας πέρασε η αλήθει είναι, πως το ζευγάρι προσπάθησε πολύ σκληρά για μια επανασύνδεση –ουσιαστικά έμεναν όλοι μαζί σαν οικογένεια-, αλλά τελικά όλες οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς. Η γνωστή ηθοποιός του έδωσε όσο χρόνο χρειαζόταν προκειμένου να είναι και πάλι μαζί, όμως δυστυχώς πριν από τρεις εβδομάδες ανακοίνωσαν κι επίσημα πως χωρίζουν οριστικά.

Η απόφαση ήταν κατά κύριο λόγο της ηθοποιού, όμως κι εκείνος δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει. Ο λόγος για τη Jennifer Garner και τον Ben Affleck οι οποίοι δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους και πλέον βαδίζουν σε ξεχωριστούς δρόμους.

jennifer garner botox 14

Η Jennifer μάλιστα φαίνεται πως το έχχει πάρει πολύ σοβαρά και είναι οριστική απόφαση, αφού απαθανατίστηκε σε βόλτα της χωρίς το δαχτυλίδι της. Και αφού έγινε και αυτό, το σίγουρο είναι πως η πόρτα κλείνει οριστικά και αναμένουμε την τελική ανακοίνωση για αίτηση διαζυγίου.