Είναι πια αστείο! Η star χώρισε ξανά και δεν φαντάζεσαι το λόγο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι πια αστείο! Η star χώρισε ξανά και δεν φαντάζεσαι το λόγο

Ας είναι οριστικό αυτή τη φορά

Κοιτάς και ξανακοιτάς αυτλη την είδηση και δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις, από τα νέυρα όμως. Η reality star ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης χώρισε και πάλι με τον φίλο της και αυτή τη φορά είναι μάλλον οριστικό.

Η Kylie Jenner και ο Tyga είναι ένα από τα -πρώην- ζευγάρια που μόνο φυσιολογικά δεν τα λες. Χωρίζουν, τα ξαναφτιάχνουν, ξαναχωρίζουν και πάει λέγοντας. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όμως θεωρήσαμε πως επιτέλους σοβαρεύτηκαν και πως δεν ακούσουμε ξανά τίποτα περίεργο γι’ αυτούς ή τουλάχιστον έτσι πιστέψαμε μέχρι που νέα δημοσιεύματα τους θέλει να χωρίζουν.

3A92BEC900000578 3953240 image m 19 1479632027291

Αυτή τη φορά μάλιστα σύμφωνα με τα νεά δημοσιεύματα είναι οριστικό μιας και η Kylie βαρέθηκε όπως χαρακτηριστικάέχει πει και η ίδια να είναι μένει με κάποιον, ο οποίος είναι ανεύθυνος και σπάταλος. Και δεν έχει να κάνει μόνο με τα λεφτά αναφέρει το Media Take Out, αλλά και με τη γενικότερη εκμετάλλευση. Η Kylie πιστεύει πως ο Tyga την εκμεταλλεύεται και οικονομικά και γι’ αυτο επέλεξε να το τελειώσει εδώ. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι οριστικό.