Τι θα δούμε αύριο βράδυ στο Greek Idol; Αναβάλλεται την άλλη εβδομάδα το live show λόγω Eurovision

Τι θα δούμε αύριο βράδυ στο Greek Idol; Αναβάλλεται την άλλη εβδομάδα το live show λόγω Eurovision

Χωρίς live θα μας αφήσει το «Greek Idol» το Σάββατο, 14 Μαΐου, ημέρα του τελικού της Εurovision! H απόφαση αυτή πάρθηκε πριν λίγες ημέρες από την παραγωγή του παιχνιδιού που προετοιμάζεται πυρετωδώς  για το αυριανό show.

Οι υπεύθυνοι του Alpha μάλλον δεν θέλουν να ρισκάρουν βάζοντας την Ρούλα Κορομηλά που θεωρείται ένα πολύ δυνατό χαρτί απέναντι από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που κάθε χρόνο «σαρώνει» σε τηλεθέαση. Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον παρουσιάζεται μειωμένο φέτος για τον Λούκα Γιώρκα και την ομάδα του στην Γερμανία. Το Greek Idol θα πρέπει όμως να βγει στον αέρα μια άλλη μέρα ή να παρατείνει το τέλος κατά μια εβδομάδα.

Κάποιοι πρότειναν, όπως ενημερωθήκαμε, να μεταφερθεί το live την Δευτέρα, 15 του μήνα, όπως έγινε την Μεγάλη Εβδομάδα. Αλλά, εκείνη την ημέρα έχει «Ζωή της Άλλης» και «Ράδιο Αρβύλα»που σημειώνουν πολύ υψηλές επιδόσεις. Αυτό προβληματίζει το επιτελείο του παιχνιδιού και το πιο πιθανόν είναι να μεταφερθεί το χαμένο live τον Ιούνιο.

Όσον αφορά στο αυριανό πρόγραμμα, θα απολαύσουμε τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Αλ Μπάνο μαζί πάνω στην σκηνή. Οι τελικές πρόβες ολοκληρώθηκαν και θα δούμε και μια μεγάλη έκπληξη από τα οχτώ παιδιά που θα ερμηνεύσουν αγαπημένα κομμάτια του καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη σειρά για πολλά χρόνια. Η Ρούλα Κορομηλά λαμπερή και έτοιμη να σταθεί σύμμαχος στους διαγωνιζόμενους και πάλι είναι έτοιμη να χαρίσει τρεις ώρες διασκέδασης μαζί με την κριτική επιτροπή και τους καλεσμένους έκπληξη.