Η JLo φωτογραφίζεται με τον νέο της σύντροφο στο κρεβάτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η JLo φωτογραφίζεται με τον νέο της σύντροφο στο κρεβάτι

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Μόλις πέντε ημέρες πέρασαν από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση πως η Jennifer Lopez είναι και πάλι σε σχέση και μάλιστα με έναν αρκετά γοητευτικό άντρα. Ο Alex Rodriguez και η JLo είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και ελπίζουμε αυτή τη φορά η σχέση της να κρατήσει γιατί της αξίζει.

alex rodriguez and new york yankees gallery

Το ζευγάρι συναντήθηκε πρώτη φορά τον Φεβρουάριο στο Las Vegas, όταν ο Alex παρευρέθηκε στο show της Λατίνας τραγουδίστριας. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και αυτό αποδεικνύεται και από τις πράξεις τους. Το σαββατοκύριακο το ζευγάρι πέρασε ένα ρομαντικό διήμερο στις Μπαχάμες με τη JLo να ανεβάζει στα stories της στο Instagram μία φωτογραφία με τους δυο τους στο κρεβάτι.

rs 634x1128 170313051507 634.Jennifer Lopez FB 031317

Όσοι ήταν τυχεροί πρόλαβαν και την είδαν, γιατί λίγα λεπτά αργότερα η sexy Λατίνα κατέβασε τη φωτογραφία και άφησε τους θαυμαστές της στα κρύα του λουτρού. Ευτυχώς όμως η τεχνολογία και τα smartphone έχουν ανακαλύψει το printscreen και έτσι η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο πρώην παίκτης του baseball και η 47χρονη popstar έφτασαν στις Μπαχάμες με ιδιωτικό jet το βράδυ της Παρασκευής και έμειναν σε μία πολυτελέστατη βίλλα στην άκρη της θάλασσας. Αυτή τη φορά ελπίζουμε η τραγουδίστρια να βρήκε το άλλο της μισό.

Drake λυπούμαστε, εσύ έχασες!