Η star έκανε και πάλι πλαστική και είναι σχεδόν αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star έκανε και πάλι πλαστική και είναι σχεδόν αγνώριστη

Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν ξεκάθαρα

Πριν από ούτε έναν μήνα η διάσημη ηθοποιός εδωσε το παρών στο Dolby Theatre όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή των βραβείων Oscar και παρά το γεγονός ότι διανύει το 49ο έτος της ηλικίας της ήταν απίστευτα όμορφη και εκθαμβωτική.

Λίγο πριν αγγίξει τα 50 η ηθοποιός έχει ένα εκπληκτικό σώμα και ένα απίστευτο πρόσωπο, που όμως τον τελευταίο καιρό έχει ακουστεί πολλές φορές πως έχει πειράξει. Μία από αυτές τις φορές είναι και η τωρινή που θέλει την ηθοποιό να έχει ξαπλώσει και πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι, προκειμένου ο πλαστικός να κάνει τα μαγικά του.

Nicole Kidman Goldene Kamera Awards 2017 Red Carpet Fashion Giambattista Valli Couture Tom Lorenzo Site 3

Η star έδωσε το παρών πριν από λίγες ημέρες στο Αμβούργο και στα βραβεία Golden Kamera και ήταν σχεδόν αγνώριστη. Στις τελευταίες φωτογραφίες από τα Oscar η Nicole Kidman μοιάζει τελείως αδύνατη και διαφορετική, ενώ σε αυτές στο Αμβούργο το πρόσωπο της είναι εμφανώς πιο γεμάτο και στρογγυλό.

nicole kidman plastic surgery

Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις και μόνη σου πως η ηθοποιός το έκανε το θαύμα της πάλι. Στην παραπάνω φωτογραφία είναι απο τη βραδιά των Oscar (αριστερά) και των Golden Kamera (δεξιά) αντίστοιχα.