Το τρυφερό μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη στον γιο του Μανωλάκη που θα σε κάνει να λιώσεις

Το τρυφερό μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη στον γιο του Μανωλάκη που θα σε κάνει να λιώσεις

Δες τι ανέβασε στο Instagram η σύζυγος του

Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς πως ακόμα κι αν στην αρχή ανατρίχιαζες ακόμη και στο άκουσμα της πρότασης «σήμερα θα δούμε survivor», σήμερα φτιάχνεις ποπ-κορν, κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και περιμένεις πως και πώς να ξεκινήσεις.

Είναι γεγονός, πως το reality επιβίωσης έχει γίνει το πλέον αγαπημένο πρόγραμμα του τηλεοπτικού κοινού –και απόδειξη είναι τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει κάθε μέρα- και τώρα που θα προβάλλεται μία ημέρα παραπάνω έχεις χαρεί περισσότερο και από τότε που κερδίσαμε τη Eurovision.

Όσον αφορά στους διάσημους έχεις καταλάβει πως έχουμε μία κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Γιώργο Αγγελόπουλο –οι λόγοι είναι ευνόητοι-, όμως και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ακόμη ένας από αυτούς που αγαπάμε στο παιχνίδι.

Όταν μάλιστα είδαμε το βίντεο που έστειλε γλυκύτατος αυτός μπαμπάς στη σύζυγο του Όλγα Πηλιάκη, στο οποίο μιλούσε αποκλειστικά στον γιο του, Μανωλάκη, τότε κάτι άλλαξε μέσα μας και τον αγαπήσαμε ακόμη πιο πολύ. Είναι ένας πολύ τρυφερός και γλυκός μπαμπάς και μια ματιά στο Instagram της συζύγου του θα σε πείσει.

Το γνωστό μοντέλο είχε τραβήξει κάποια βιντεάκια στην άφιξη του στον Άγιο Δομήνικο, περιγράφοντας περιπέτειες από τη ζούγκλα και τα έστειλε στη σύζυγο του, προκειμένου να τα δείχνει στον γιο τους και να μη του λείπει.

https://www.instagram.com/p/
https://www.instagram.com/p/