Αυτόν τον γάμο τον περιμέναμε χρόνια! Η star ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτόν τον γάμο τον περιμέναμε χρόνια! Η star ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Επιτέλους θα γίνει...

Μόλις τρία χρόνια χρειάστηκαν για να δημοσιοποιήσει η διάσημη ηθοποιός τη σχέση της με τον γνωστό σεναριογράφο. Είναι αυτό που λέμε "ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι". Τι και αν η star έχει αρκετά χρόνια χωρισμένη και έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της, ποτέ και καμία φορά μέχρι σήμερα δεν έκανε μία κοινή εμφάνιση με τον σύντροφο της.

Αυτό όμως μέχρι πριν από δύο εβδομάδες όταν και η διάσημη ηθοποιός κοινοποίησε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Κατάφερε να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μπράβο της.

Τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το US Weekly το διάσημο ζευγάρι είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και η αλήθεια είναι πως αυτόν τον γάμο τον περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια. Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk σύμφωνα με πηγές του περιοδικού σκοπεύουν να παντρευτούν και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

gwyneth

"Μιλούν για γάμο συνεχώς το τελευταίο διάστημα και θα συμβεί πολύ γρήγορα. Ο 46χρονος σεναριογράφος και παραγωγός θα της κάνει πρόταση όταν έρθει η σωστή στιγμή και τότε η Gwyneth σίγουρα θα πει το μεγάλο ναι", αναφέρει η πηγή.

Επιτέλους, γιατί αυτόν τον γάμο τον περιμέναμε με αγωνία.