Οι κρίσεις πανικού της Selena Gomez, ο εθισμός και το καρφί για τον Bieber

Μόλις τον «ξεκουκούλωσε». Sorry Justin!

Η Selena Gomez μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια πέρασε μία αρκετά δύσκολη χρονιά καθώς πριν από μερικούς μήνες αναγκάστηκε να μπει σε κλινική για θεραπεία καθώς έπασχε από κατάθλιψη, στρες και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ο χωρισμός της από τον Justin Bieber ήταν κάτι πολύ επίπονο και εμείς ως γυναίκες την καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Η ίδια στο νέο τεύχος της Vogue αποκάλυψε μερικές σκοτεινές πτυχές της τότε εποχής και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τα συναισθήματά της. Συγκεκριμένα η Selena είπε: «Η αυτοεκτίμησή μου είχε χαθεί. Ένιωθα κατάθλιψη και άγχος. Άρχισα να εμφανίζω κρίσεις πανικού πριν ανέβω στη σκηνή ή αμέσως μόλις κατέβαινα. Βασικά ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετά καλή, δεν ήμουν ικανή. Πίστευα πως δεν προσέφερα τίποτα στους θαυμαστές μου κι εκείνοι το αντιλαμβάνονταν αυτό.Ήταν η απόλυτη παραμόρφωση».

selena gomez vogue

Στην ίδια συνέντευξη μάλιστα αναφέρθηκε και στην πρωτιά της στο Instagram και έχουμε να σου πούμε πως δεν «πετά» και στα σύννεφα. Έχει διαγράψει την εφαρμογή από το κινητό της καθώς κατάλαβε πως πλέον ήταν «εθισμένη». Ξυπνούσε και κοιμόταν χαζεύοντας στο Instagram, οπότε πήρε απόφαση να «αποτοξινωθεί».

Τέλος, η Selena δήλωσε μετανιωμένη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σχέση της με τον Justin Bieber και για αυτό ξεκαθάρισε πως δε θα ακούσουμε ποτέ ξανά κάποιο σχόλιο για την προσωπική της ζωή. Ούτε για τον Weeknd, ούτε για κανέναν. Επίσης, πέταξε σπόντα πως μπορεί εκείνος να την έκραζε που ήταν τόσο κοντά στο κοινό της και τόσο προσιτή στους fans της κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών της αλλά αυτή δεν θέλησε και δε θα θελήσει ποτέ να γίνει ψυχρή απέναντί τους!

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ