Δέσποινα Καμπούρη: Τα πρώτα βήματα της μικρής Χριστίνας στο νησί της Σύρου

Δέσποινα Καμπούρη: Τα πρώτα βήματα της μικρής Χριστίνας στο νησί της Σύρου

Το Χριστινάκι μεγάλωσε

Η άνοιξη έχε μπει πια για τα καλά (πλησιάζει και η εαρινη ισημερία σε λίγες ημέρες) και ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο όμορφος και ζεστός, κάνοντας σε να θες να κάτσεις όλη την ημέρα κάτω από τον λαμπερό ήλιο. Η Δέσποινα Καμπούρη εκμεταλλεύτηκε τον όμορφο καιρό του τριημέρου, άφησε για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και "απέδρασε" μέχρι τη Σύρο.

Ναι, είναι ένα πανέμορφο νησί -δεν την λένε άδικα την Αρχόντισσα των Κυκλάδων- και αν ακολουθείς τη Δέσποινα Καμπούρη στο instagram, τότε θα είδες πόσο όμορφη είναι και αυτή την εποχή. Η γλυκιά διευθύντρια του Queen.gr και του Mothersblog.gr δεν μας έχει αφήσει με το παράπονο, αφού μέχρι στιγμής έχει φρροντίσει να μας ξεναγήσει στο νησί μέσω του λογαριασμού της.

Χαζεύοντας στο Instagram λοιπόν κι εμείς, πέσαμε πάνω στην ακόλουθη φωτογραφία και πραγματικά χαρήκαμε πολύ. Η μικρή Χριστίνα είναι μια δεσποινίδα πια, αφού σήμερα, αυτή την ηλιόλουστη μέρα έκανε τα πρώτα της βήματα έξω από το δημαρχείο της Σύρου, με τη Δέσποινα Καμπούρη να απαθανατίζει αυτή την γλυκιά και τρυφερή στιγμή.

https://www.instagram.com/p/

Μεγάλωσε και το Χριστινάκι.