Είναι δυνατόν; Η star βρίσκεται ένα βήμα πριν υιοθετήσει ένα παιδάκι κρυφά από τον σύντροφο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν; Η star βρίσκεται ένα βήμα πριν υιοθετήσει ένα παιδάκι κρυφά από τον σύντροφο της

Απίστευτο και όμως αληθινό

Η γνωστή τραγουδιστρια έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της πως επιθυμεί να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι με τον σύντροφο της, είτε αυτό έρθει με φυσιολογικό τοκετό, είτε μέσω παρένθετης μητέρας, είτε με υιοθεσία.

Στην τελευταία της εμφάνιση χαρήκαμε αρκετά μπορούμε να πούμε γιατί μας φάνηκε πως η κοιλίτσα της ήταν κάπως φουσκωμένη, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση από την πλευρά της για το αν είναι πράγματι έγκυος. Αντιθέτως, νέα δημοσιεύματα και πληροφορίες που μεταδίδει το In Touch Weekly θέλουν τη star να υιοθετεί ένα παιδάκι, χωρίς ακόμα να το έχει πει στον σύντροφο της.

Ο λόγος για τη Gwen Stefani, η οποία σύμφωνα με τις πηγές πρόσφατα επικοινώνησε με ένα γραφείο υιοθεσιών, προκειμένου να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι. Το σκέφτεται πολύ καιρό τώρα και ίσως πλέον έφτασε αυτή η στιγμή. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Gwen δεν έχει πει τίποτα ακόμη στον Blake Shelton καθώς θέλει να του κάνει μία έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια θέλει να κανονίσει ενα ρομαντικό γεύμα για τους δυο τους και να του πει την επιθυμία της σχετικά με την υιοθεσία. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.