O Βrad Pitt και η Angelina Jolie γίνονται και πάλι ζευγάρι

Γωγώ Φούντα
O Βrad Pitt και η Angelina Jolie γίνονται και πάλι ζευγάρι

Mα τι νέα είναι αυτά!

Το διαζύγιο της χρονιάς εξακολουθεί να μας απασχολεί και να μας... αιφνιδιάζει με τις αποφάσεις των εμπλεκομένων, μιας και τόσο ο Brad Pitt όσο και η Angelina Jolie δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Τα τελευταία νέα βέβαια, εν αντιθέσει με ό, τι έχουμε συνηθίσει τελευταία, είναι αρκετά θετικά, μιας και μία πολύ όμορφη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάσημο πρώην ζευγάρι, αποφάσισε να μην πουλήσει την κατοικία και το οινοποιείο που διαθέτει στη Νότια Γαλλία, μιας και όπως δήλωσε μέσω εκπροσώπων, τα παιδιά είναι αρκετά δεμένα με τον τόπο αυτό.

brannnn

Επιπλέον, αποτελεί το χώρο όπου τελέστηκε ο γάμος τους, ενώ πολλά από τα καλοκαίρια τους έχουν συνδεθεί με το υπέροχο αυτό συγκρότημα. Αν αναλογιστεί κανείς και τα χρήματα που βγάζουν από το ροζέ κρασί Miraval, που παράγουν, τότε γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρος ο λόγος της απόφασης αυτής. Επίσης να αναφέρουμε, ότι εκτός από το κρασί, οι δύο stars μόλις έβγαλαν στην αγορά και δικό τους λάδι, συνεργασία που επετεύχθη μετά την απόφαση του διαζυγίου.

Untitled

Αν ψάχνουν για καλοκαιρινή παρέα πάντως, προσφερόμαστε.