Σχεδόν πιστέψαμε στην επανασύνδεση!Ο star έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σχεδόν πιστέψαμε στην επανασύνδεση!Ο star έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα σύντροφο

Έχει μία έφεση στις μελαχρινές

Μόλις πριν από δύο μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες του γνωστού τραγουδιστή με μία μελαχρινή οπτασία δίπλα του, κάνοντας μας να πιστέψουμε πως ένα μήνα μετά την επισημοποίηση και ανακοίνωση του διαζυγίου του, επανασυνδέθηκε με την πρώη σύζυγο του.

Σήμερα βλέποντας ξανά τις φωτογραφίες και με τις σωστές πληροφορίες συνειδητοποιήσαμε πως αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνση του τραγουδιστή με τη νέα του σύντροφο, την οποία και γνωρίσαμε στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Η ομοιότητα της με την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή ήταν απίστευτη, που τόσο εμείς, όσο και τα ξένα μέσα υπέθεσαν πως επρόκειτο για επανασύνδεση.

Ο Marc Anthony όμως μας ξεγέλασε, μιας και η έφεση του στις μελαχρινές κοπέλες μας έκανε να πιστέψουμε πως επανασυνδέθηκε και πάλι με τη Shanon de Lima. Ωστόσο η μελαχρινή καλλονή που ήταν μαζί του, ήταν η 21χρονη Mariana Downing και οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως ήταν απίστευτα εκθαμβωτική. Φαίνεται πως εδώ και ένα μήνα το ζευγάρι τα πάει πολύ καλά και επισημοποίησε τη σχέση του με μία κοινή εμφάνιση.

marc anthony mariana downing