Το μυστήριο για τον πιο πολύκροτο γάμο της χρονιάς μόλις λύθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστήριο για τον πιο πολύκροτο γάμο της χρονιάς μόλις λύθηκε

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε

Ούτε ένας μήνας δεν έχει να περάσει από την ημέρα που πρόσωπο μέσα από την οικογένεια της star αποκάλυψε με μία φωτογραφία του, πως παντρέυτηκε με τον καλό της κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η φωτογραφία αυτή που κοινοποίηθηκε έδειχνε τη star να φορά ένα λευκό φόρεμα -που έμοιαζε με νυφικό- και να χαμογελά με τη λεζάντα να αναφέρει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που είσαι τόσο ευτυχισμένη». Φυσικά το ζευγάρι δεν βγήκε να ανακοινώσει επίσημα αν η είδηση αυτή ισχύει και εμείς μείναμε απλά με αυτή την όμορφη φωτογραφία.

Λίγο καιρό αργότερα το μυστήριο αυτού του γάμου –που υποτίθεται πως γίνεται από πέρυσι ακόμα- λύνεται με τη μητέρα της star να ρίχνει φως στην υπόθεση. Η Miley Cyrus λοιπόν και ο σύντροφος της, Liam Hemsworth δεν έχουν παντρευτεί ακόμη και σύμφωνα με την Tish ο λόγος είναι, πως η τραγουδιστρια δεν θα επέλεγε ποτέ ένα τόσο απλό φόρεμα για νυφικό. Η φωτογραφία που κοινοποίησε ο πατέρας της, Billy Ray Cyrus, ήταν πιο παλιά και ήταν ακριβώς αυτή που έπρεπε για να μας κάνει να πιστέψουμε πως παντρεύτηκε.