Η Kate Middleton μιλά, για πρώτη φορά, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η Kate Middleton παρά το γεγονός πως είναι σύζυγος του Δούκα του Cambridge, είναι μία από τις γυναίκες που θαυμάζουμε πάρα πολύ στο Hollywood. Έχει καταφέρει να χτίσει μία πολύ όμορφη και γλυκιά οικογένεια και ναι, θα τη χαρακτηρίζαμε παράδειγμα προς μίμηση.

Η Δούκισσα του Cambridge μάλιστα προσπαθεί να έρχεται πάντα πολύ κοντά με τους ανθρώπους και μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, να σου πούμε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

3E8ECF0F00000578 4341580 image a 82 1490281709800

Η Kate Middleton μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την εμπειρία της από τη μητρότητα και παραδέχθηκε ότι έπασχε από μια «έλλειψη εμπιστοσύνης» όταν επρόκειτο για την ανατροφή των παιδιών της. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ψυχικής υγείας της μητέρας και παραδέχθηκε, επίσης, ότι το να είσαι μητέρα θα μπορούσε να είναι δύσκολο ακόμα και για κάποια σαν τον εαυτό της που είχε βοήθεια από νταντάδες και οικονόμους.

Η Kate Middleton έχει στην υπηρεσία της μία πλήρους απασχόλησης νταντά και τουλάχιστον δύο οικιακές βοηθούς. «Προσωπικά, το γεγονός πως είμαι μητέρα είναι μία ανταμοιβή και είναι και ένα υπέροχο συναίσθημα. Μερικές φορές είναι μια τεράστια πρόκληση - ακόμα και για μένα, που έχω τόση υποστήριξη στο σπίτι», συμπλήρωσε η Δούκισσα.

Είναι η πρώτη φορά που την ακούμε να μιλάει έτσι και μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να της δώσουμε.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ