Spring girl: Το διάσημο ζευγάρι μόλις έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Spring girl: Το διάσημο ζευγάρι μόλις έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι

Baby boom στο Hollywood

Αν το συγκεκριμένο ζευγάρι ζούσε στην Ελλάδα σήμερα θα είχε διπλή γιορτή, καθώς εκτός από τη γιορτή του έθνους, θα γιόρταζε και τον ερχομό της κορούλας τους στον κόσμο. Η γλυκιά ηθοποιός γέννησε πριν από λίγες ώρες και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αυτό είναι το πρώτο παιδάκι για το γνωστό ζευγάρι και φυσικά η σημερινή είναι ίσως η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή τους. Η Amanda Seyfried και ο Thomas Sadoski καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και η χαρά τους είνα απίστευτη.

3E9BA8A100000578 4347982 image a 19 1490411985987

Το διάσημο ζευγάρι που παντρέυτηκε κρυφά πριν από περίπου μία εβδομάδα έχει πλέον ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει. Η 31χρονη ηθοποιός μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Νοέμβριο και έκτοτε δεν σταμάτησε λεπτό να κυκλοφορεί και να μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, που μεγάλωνε ολοένα και περισσότερρο.

Η Amanda Seyfried και ο Thomas Sadoski γνωρίστηκαν πέρυσι στα γυρίσματα της ταινίας «The last word» και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Το όνομα της μικρούλας δεν μας το έχουν αποκλαύψει ακόμη, αλλά είναι θέμα χρόνου για να το μάθουμε.

Να τους ζήσει λοιπόν!