Ο διάσημος ηθοποιός (εδώ και ένα μήνα)έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά & ακόμα δεν το έχει ανακοινώσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός (εδώ και ένα μήνα)έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά & ακόμα δεν το έχει ανακοινώσει

Παραλίγο να μας ξεφύγει

Μπορεί η Cheryl Cole που έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από τρεις ημέρες να μας ξεγέλασε και να μας έκρυψε τον ερχομό του μικρού αγοριού της, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood.

Η αλήθεια είναι βασικά πως κι εκείνος στα ίδια χνάρια βάδιζε μέχρι πριν από λίγες ώρες όμως που μάθαμε ποιο είναι το όνμα που θέλει να δώσει στο δεύτερο παιδάκι του. Φυσικά η πρώτη μας απορία ήταν αν έχει γεννήσει η σύζυγος του και από τα διάφορα sites μάθαμε πως αυτό έχει συμβεί εδώ και ένα μήνα σχεδόν.

Η Sophie Turner έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον Benedict Cumberbatch στις 3 Μαρτίου στο νοσοκομείο Portland του Λονδίνου και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το παράξενο βέβαια στην όλη υπόθεση είναι πως οι δύο stars δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα πως έγιναν ξανά γονείς.

Όχι, πως είναι κάτι πολύ σημαντικό θα μας πεις, απλά λίγο περίεργο το λες. Όπως και να ‘χει να σου πούμε πως η σύζυγος του «Doctor Strange» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, στο οποίο ο ηθοποιός έχει επιλέξει να δώσει ένα Σαιξπηρικό όνομα. Ο Benedict και η Sophie έχουν επιλέξει το όνομα Hal, το οποίο ήταν το ψευδώνυμο του Ερρίκου του ‘Ε.

Το ολοκληρωμένο όνομα του νεογέννητου είναι Hal Auden Cumberbatch και είναι αδερφός του 2 ετών Christopher. Να τους ζήσει λοιπόν.