Γάμος στη showbiz; Ένα μήνα μετά την επισημοποίσηση της σχέσης η star ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος στη showbiz; Ένα μήνα μετά την επισημοποίσηση της σχέσης η star ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα

Μάλλον θα έχουμε γάμους στο Hollywood

Μόλις ένας μήνας και κάτι ημέρες έχει περάσει από τότε που η star αποφάσισε να δημισιοποιήσει τη σχέση της με τον νεαρό ηθοποιό. Μερικά τρυφερά τετ-α-τετ στα γενέθλια της star και κάποιες κοινες εμφανίσεις μας επιβεβάιωσαν, πως αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μάλιστα στο TMZ η πολυεκατομμυριούχος star δήλωσε πως για εκείνη ο σύντροφος της είναι ο ένας και μοναδικός, αφήνοντας υπόνοιες πως σύντομα θα κάνουν το μεγάλο βήμα.

Η Paris Hilton είναι φουλ ερωτευμένη με τον Chris Zylka και δεν σταματάει να το δείχνει λεπτό. Τα αισθήματα φυσικά είναι αμοιβαία, αφού και ο όμορφος ηθοποιός αισθάνεται ακριβώς τα ίδια. Η 36χρονη star όμως παρά το γεγονός πως έχει βρει τον έρωτας της ζωής της, ανέφερε επίσης πως δεν χρειάζεται κανένα αρσενικό για να επικυρώσει την ευτυχία της.

3E894EB100000578 4346324 Confirmed Speaking to TMZ cameramen at the airport on the way to a 34 1490367713289

«Μου αρέσε που ήμουν single. Κάποτε δεν μπορούσα καθόλου να είμαι μόνη μου, πάντα χριαζόμουν έναν φίλο. Τώρα, αισθάνομαι τόσο ανεξάρτητη και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται κανείς να επικυρώσει την ευτυχία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με τον Chris πάντως, όπως όλα δείχνουν είναι πολύ καλά και το πάνε πολύ σοβαρά. Λέτε να υπάρξει σύντομα πρόταση;