Celebrity μαμάδες βόλτα με τα πιτσιρίκια τους

Celebrity μαμάδες βόλτα με τα πιτσιρίκια τους

Όλες οι αγαπημένες σας celebrities και οι προσωπικές τους στιγμές με τα παιδιά τους.

Τα πάνε στο σχολείο, τα πάνε στη παιδική χαρά, να δουν τον διάσημο μπαμπά να παίζει μπάλα, να παρακολουθήσουν το μάθημα μπαλέτου ή απλά για ψώνια γιατί το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

Είναι οι celebrity μαμάδες στις προσωπικές τους βόλτες με τα παιδιά τους, όταν πια έχουν σβήσει οι κάμερες, παίζουν μαζί τους, τα κρατάνε από το χέρι, τα προσέχουν και δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από μία ordinary στοργική μαμά. Προσέξτε γιατί μπορείτε να τις δείτε στο δρόμο και να μην τις αναγνωρίσετε!

1.Jennifer Lopez και δίδυμα

Από τα πιο διάσημα δίδυμα του Hollywood αυτή τη στιγμή. Έχουν παίξει στην καμπάνια ρούχων της μαμάς τους, η οποία αποφεύγει διακριτικά τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί τους.

2.Halle Berry και Nahla

Η μικρή κόρη της διάσημης ηθοποιού σε μία από τις συχνές βόλτες τους στην παιδική χαρά.

3.Katie Holmes και Suri

Ίσως η αγαπημένη πιτσιρίκα των παπαράτσι. Τρέχουν πάντοτε πίσω της και έχει μάθει από μικρή ηλικία να τους χειρίζεται κάνοντας τους τις γνωστές της γκριμάτσες. Εδώ παρέα με την μαμά στο μπαλέτο.

4.Heidi Klum και κόρη

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια με ένα από τα παιδιά της στην καθημερινή τους βόλτα. Η κόρη έχει μοιάσει σίγουρα στη μαμά αφού είναι πολύ όμορφη και ψηλή για την ηλικία της.

5.Gwyneth Paltrow, το μήλο και ο Μωυσής

Ναι, άλλη μία διάσημη μαμά που έχει βγάλει τα παιδιά της με παράξενα ονόματα που θα τα καταδιώξουν σίγουρα στην εφηβεία τους. Η Apple και ο Moses σε μία βόλτα χέρι-χέρι με την μαμά τους.

6.Gisele και ο μπέμπης Benjamin

Ένα τέτοιο super model θα μπορούσε να κάνει μόνο έναν κούκλο μπόμπιρα. Εδώ ο μικρός Ben μόλις έχει φύγει από το παιδίατρο με την μαμά του -και εδώ δικαιολογείται η στραβωμένη φατσούλα του.

7.Madonna και Lordes

Από τα μεγαλύτερα παιδιά στην συγκεκριμένη φουρνιά των celebrity μαμάδων, η 13-χρονη Lordes είναι πλέον και σχεδιάστρια αλλά και συνεργάτιδα με την υπέρ-διάσημη μαμά της στο label ρούχων Material Girl

8.Ashlee Simpson και Bronx

Η fashion τραγουδίστρια είναι και μία γλυκύτατη μαμά που λατρεύει να πηγαίνει βόλτες με τον μικρό της. Εδώ μία από τις λιγοστές φορές που ο μικρός ξεκόλλησε από την αγκαλιά του μπαμπά του και διάλεξε την μαμά.

9.Liv Tyler και Milo

Η boho μαμά με τον ομολογουμένως όμορφο γιο της στην πρωινή διαδρομή για το σχολείο.

10.Sarah Jessica Parker και James

Άλλη μία διαδρομή για το σχολείο και το πρωινό φιλί από την μαμά. Και εννοείται πως μία τόσο stylish μαμά θα είχε ένα εξίσου στιλάτο και όμορφο γιο.

11.Victoria Beckham και Brooklyn

H Victoria και ο ένας από τους γιους της σε μία τόσο τρυφερή στιγμή που δεν θα περιμέναμε ποτέ από την γνωστή star που μα έχεις συνηθίσει σε παγωμένες εμφανίσεις. Τρεις γιοι φαίνεται είναι αρκετοί για να σε κάνουν να λιώσεις.

12.Jennifer Garner και Violet

Μία από της δύο κόρες της κούκλας Jennifer και του εξίσου κούκλου Ben Affleck σε μία από τις κλασικές τους βόλτες για ψώνια.

13.Katherine Heigl και Naleigh

Μπορεί να είναι υιοθετημένη αλλά οι γονείς τις μικρής Naleigh της έχουν τόση αδυναμία που δεν την αποχωρίζονται ποτέ. Ίσως ένα από τα πιο όμορφα παιδάκια του Hollywood.

14.Gwen Stefani και Kingstone

Ένας από του δύο γιους της διάσημης τραγουδίστριας και ίσως και τα πιο στιλάτα παιδάκια διασήμων. Η Gwen έχει να το λέει πως όχι μόνο οι γιοι της είναι κούκλοι αλλά έχουν πάρει και το δικό της στυλ.

15.Jessica Alba και Honor

Το διάσημο sex symbol σε μία τρυφερή στιγμή στο πάρκο με την μικρή της κόρη. Ακόμα μία πολύ στιλάτη μαμά.

16.Angelina και ο λόχος

Τα πιο διάσημα παιδιά του πλανήτη όλα μαζί, εκεί που τους άφησε το πουλμανάκι, για βόλτα. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις που δεν τα ξέρει ο κόσμος ήδη, μόνο να χαζέψεις αυτή την τεράστια οικογένεια.

17.Britney και γιοι

Μία κλασσική βραδιά στο σπίτι για την γνωστή τραγουδίστρια και τα αγοράκια της, όπως την απαθανάτισε ο φακός του κινητού της διάσημης star και αργότερα βγήκε στο τα=twitter από την ίδια. Αυτό και αν είναι οικογενειακή στιγμή.