3 τρόποι για να ανορθώσεις το στήθος σου φυσικά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
3 τρόποι για να ανορθώσεις το στήθος σου φυσικά

Ναι, φυσικά και γίνεται

Πόσες φορές δεν είναι αυτές που έχουν περάσει από το μυαλό σου, στις οποίες έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες το στήθος σου να είναι ίσως λίγο πιο μεγάλο, ίσως λίγο πιο στητό, λίγο ανορθωμένο κ.ο.κ. Θα σου πούμε εμείς που συμπάσχουμε μαζί σου.

Πολλές φορές –για να μην πούμε άπειρες- ευχήθηκες κάτι από τα παραπάνω και ευτυχώς όμως ποτέ δεν σκέφτηκες να μπεις στη διαδικασία της επέμβασης και μπράβο σου. Το να ξαπλώσεις στο χειρουργικό κρεβάτι για να αποκτήσεις λίγους πόντους παραπάνω στο σουτιέν σου ή λίγο μεγαλύτερο όγκο, ποτέ δεν ήταν μία καλή λύση.

Εμείς μάλιστα βρήκαμε τρεις απίστευτα εύκολους και απλούς τρόπους να ανορθώσεις το στήθος σου φυσικά.

Δώσε βάση λοιπόν:

#1. Κάνε μπάνιο με κρύο νερό
Ένα ντουζ με κρύο νερό μπορεί να μην είναι πάντα ό,τι πιο ευχάριστο (πόσο μάλλον όταν ο καιρός είναι κρύος), ωστόσο είναι απίστευτα τονωτικό για το δέρμα σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα, εναλλακτικά τοποθέτησε παγάκια ή μία παγωμένη γάζα στο στήθος σου.

#2. Κράτα την πλάτη σου ίσια
Όταν περπατάς σκυφτή εκτός από το γεγονός ότι δείχνεις λιγότερο ελκυστική χαλαρώνεις και τους μύες του στήθους σου με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο «πεσμένο». Προσπάθησε λοιπόν να διατηρείς τους ώμους σου σε ευθεία και πρόσθεσε στην καθημερινή σου προπόνηση στο γυμναστήριο ασκήσεις για στήθος και πλάτη.

#3. Απέφυγε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο
Η κατάχρηση μαυρίσματος, ειδικά χωρίς αντηλιακό, έχει ως αποτέλεσμα την ξηρότητα του δέρματος και την απώλεια της ελαστικότητας του. Το να κάθεσαι topless σε μια ξαπλώστρα ή στην παραλία δεν είναι καθόλου καλή ιδέα, αν θέλεις να διατηρήσεις το σχήμα των μαστών σου.

DPG Network