Oι απίστευτες αποκαλύψεις για την Angelina Jolie που θα την κάνουν να χάσει τον ύπνο της

Γωγώ Φούντα
Oι απίστευτες αποκαλύψεις για την Angelina Jolie που θα την κάνουν να χάσει τον ύπνο της

H παραγωγός του Tomb Raider μιλάει για πρώτη φορά

Mπορεί το διάστημα αυτό η Angelina Jolie να περνάει δύσκολα λόγω του διαζυγίου, αν και τη βλέπουμε ιδιαιτέρως ευδιάθετη τελευταία, αλλά όταν είσαι μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη, είναι δύσκολο να βρεις την ησυχία σου μια και καλή.

Η Sherry Lansing, παραγωγός μεγάλων επιτυχιών του Hollywood, είπε να πει 5 πραγματάκια για όσα έχει ζήσει στο πλευρό των stars, προφανώς με απώτερο στόχο τη δημοσιότητα. Ειδική αναφορά έκανε στην Angelina Jolie, και την περίοδο των γυρισμάτων του Tomb Raider.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ο πατέρας της star, Jon Voight, είχε προειδοποιήσει την παραγωγή ότι η κόρη του είναι πολύ ευάλωτη, και ζήτησε να την προσέχουν μιας και περνούσε δύσκολα. Η Angie εκείνη την περίοδο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου, έχοντας ήδη κατακτήσει ένα Oscar και ήταν κυριολεκτικά περιζήτητη.

18 15

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα, υπήρχαν οι υποψίες ότι κάνει και χρήση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να της ζητηθεί να κάνει test κάθε μέρα, κάτι το οποίο εκείνη είχε δεχτεί με ιδιαίτερη προθυμία. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι τα tests δεν περιελάμβαναν μόνο εξετάσεις ούρων αλλά και αίματος, μιας και η παραγωγή ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη για τη συμπεριφορά της και κυρίως την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Δεν την αφήναμε ποτέ μόνη της. Πάντα κάποιος από εμάς ήταν μαζί της γιατί δεν μπορούσαμε να διακινδυνεύσουμε την ταινία. Ήταν υπό συνεχή παρακολούθηση», δηλώνει χαρακτηριστικά η Lansing.