Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη μετά από αποχή τριών ετών στην Αθήνα

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη μετά από αποχή τριών ετών στην Αθήνα

Φαντασμαγορική έναρξη για τον Νίκο Βέρτη. Νέο κομμάτι έκπληξη  και πολλές υποσχέσεις άφησε ο αγαπητός καλλιτέχνης που επιστρέφει σε Αθηναϊκή πίστα μετά από μεγάλο διάστημα που απουσίαζε.

Με εντυπωσιακό τρόπου έκανε πρεμιέρα στο FANSTASIA LIVE ο Νίκος Βέρτης και οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Το Queen.gr βρέθηκε στο ανακαινισμένο μαγαζί και σας δείχνει φωτογραφικό υλικό από τον αδυνατισμένο και πάντα κομψότατο καλλιτέχνη που επέστρεψε σε πίστα καλοκαίρι στην Αθήνα μετά από τρία χρόνια απουσίας. Ο τραγουδιστής παρουσιάζει παράλληλα και το πρώτο του single με τίτλο "Είμαι μαζί σου", ένα άκρως ερωτικό τραγούδι - προάγγελος της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς που αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα με την υπογραφή μεγάλων ονομάτων όπως του Αντώνη Βαρδή, του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Ηλία Φιλίππου και της Όλγας Βλαχοπούλου.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο κομμάτι οι καλύτερες και εντύπωση ευχάριστη προκάλεσε στον Νίκο που ο κόσμος γνώριζε και σιγοτραγουδούσε μαζί του. Στο πλευρό του είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Στέφανος Δημοσθένους, η Χριστίνα S, η Ελευθερία Ελευθερίου και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών. Η Ελευθερία μάλιστα συνεργάζεται και πάλι μαζί του μετά την Θεσσαλονίκη που ήταν και πάλι μαζί το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Στην πρεμιέρα του σχήματος στην Λεωφόρο Ποσειδώνος βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής, ο Χάρης Σιανίδης, η Εύα Λάσκαρη η Ευγενία Γκιζέλη η Έφη Κυριακού και πολλά ακόμη μοντέλα που αγαπούν και θαυμάζουν τον καλλιτέχνη.