H Angelina Jolie σιχαίνεται τη φωνή της

H Angelina Jolie σιχαίνεται τη φωνή της

Βέβαια, όταν έχεις έξι ανήλικα παιδιά στο ρόλο αυστηρών κριτών της δουλειάς σου, λογικό είναι να αρχίσεις να αμφισβητείς τα πάντα –λίγο πριν τρελαθείς.

Και μάλιστα όχι μόνο κριτές αλλά και «μισοί ατζέντηδες και μισοί μάνατζερς» όπως είπε πρόσφατα η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Η Angelina Jolie μίλησε για την νέα της ταινία, το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Kung Fu Panda» με τον εύλογο τίτλο «Kung Fu Panda 2», όπου δανείζει τη φωνή της στην Master Tigress, μία εκ των δασκάλων του αξιαγάπητου panda, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή των παιδιών της στις αποφάσεις της.

«Θα κάτσουν στο δωμάτιο μαζί μου και θα πουν "Αυτό απλώς δεν είναι αστείο"», είπε η Jolie, συμπληρώνοντας «Οι φρέσκες τους απόψεις, όμως, σε κάνουν ανταγωνιστικό, ακόμα και αν πιστεύουν πως ο Jack Black θα είναι πάντα πιο cool από τη μαμά».

Ωστόσο η συμπαράσταση των παιδιών της, στην όποια μορφή της, δεν βοήθησε στο να κάνει την ηθοποιό να συμφιλιωθεί με τον ήχο της φωνής της, όπως ακούγεται στη ταινία.

«Όταν ακούς τη δική σου φωνή, μπορεί να την βρεις αρκετά βαρετή και καθόλου ενδιαφέρουσα», εξηγεί. «Ξαφνικά, αρχίζεις να ντρέπεσαι σκεπτόμενος πως η φωνή σου δεν είναι αρκετή, επειδή δεν έχω μουσικές γνώσεις και δεν γνωρίζω πραγματικά τη φωνή μου».

Στη προσπάθεια να αγαπήσει τη φωνή της, την βοήθησε πολύ ο συμπρωταγωνιστής της Jack Black, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και πετυχημένος μουσικός.

«Ήμουν τρελή μαζί του», δηλώνει η Jolie, «Είχα δει όλες τις ταινίες που έχει παίξει, αλλά η κύρια αφορμή εξαιτίας της οποίας τον έμαθα ήταν η μουσική του. Δεν έχω ταλέντο στη μουσική, έτσι πάντα πίστευα πως είναι πραγματικά cool το γεγονός πως μπορεί να είναι ένας ηθοποιός για πολλούς από εμάς, αλλά ταυτόχρονα κι ένας rock star».